top of page

KJØPSBETINGELSER

Kjøpsvilkår

 

1. Partene

Selger er Smart Sol Solskjerming/Smarthus, kontakt@smartsol.no, og betegnes i det følgende som  selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

 

2. Tilbud og Avtalen

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i tilbudet og eventuelt særskilt avtalte vilkår.

 

3. Garanti og Reklamasjon

 

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Reklamasjonstid på solskjermingsprodukter er to år. Det er to år produsentgaranti på motor og styringsenheter. Skader som oppsto etter kjøpers feil, og er ikke resultat av selgers handling kan løses ved særskilt avtale 

 

4. Levering

Bestilte varer hentes hos selgeren. Bestillinger er vidresendt til produksjon etter at Selger har mottatt betaling i 100% av bestillings verdi.  Hvis varen ble bestilt med montering, blir varen levert av selger til avtalt leverignssted. 

Varer skal vanligvis leveres innen 6 uker etter tilbudet ble akseptert av kjøper og bestilling ble bekreftet. I noen tilfeller kan leveringstiden overstige 6 uker, da blir kjøperen informert umiddelbart. Leveringstid er avhengig av produsentens produksjonskapasitet. 

Kjøper forplikter seg til å betale for frakt og kostnader som følger av sendingen.

 

5. Montasje

 

Varer kan kjøpes med eller uten montering. Montering er ikke inkludert i bestillingsprisen og kommer i tillegg.

 

Tilkobling til el-nettet må i følge loven utføres av autorisert elektriker og er et krav for at produsentensgaranti på motorer skal gjelde. 

 

6. Kansellasjon

 

Alle produkter som bestiles hos oss er måltilpasset, farger og materialer er valgt av kjøper (tilvirkningskjøp). I henhold til «Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler» er tilvirkningskjøp unntatt angreretten.

Kjøpsbetingelser: About
bottom of page